Bedrijventerrein Twentekanaal

DFN Zakelijk banners website 1940x500 DEF-1.jpg

Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen in Hengelo

Ondernemers en bewoners op bedrijventerrein Twentekanaal in Hengelo kunnen zich vanaf nu bij ons aanmelden voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Fiber Netwerk is begonnen met een vraagbundelingstraject. Als er voor 25 juni 2022 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op bedrijventerrein Twentekanaal.

Passend aanbod voor iedereen

“Wij vinden het belangrijk dat supersnel en stabiel internet voor iedereen bereikbaar wordt, dus hebben we voor iedere ondernemer van klein tot groot een passend aanbod. Ook de woningen op de geselecteerde bedrijventerreinen nemen we mee inclusief een aanbod voor telefonie en televisie. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat ook jullie binnenkort aangesloten kunnen worden op ons glasvezelnetwerk. Met elkaar, voor elkaar!” Thomas Vernee, Project Manager DELTA Fiber Netwerk.

Samenwerking

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. DELTA werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio, waaronder TwenteConnect. Samen zorgen wij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen in Hengelo binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Fiber Netwerk? Neem dan contact met ons op.