Regisseur van uw ICT

TwenteConnect staat voor het totaalpakket aan telecom en ICT diensten en producten waarbij wij door middel van een persoonlijke relatie met u altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Hierbij zien wij TwenteConnect als regisseur van de hele keten van telecom en ICT. Daarbij kiezen wij voor de beste leverancier, ook als wij dit niet zelf zijn.

Wij zien dat veel groeiende bedrijven behoefte hebben aan een partner die het regisseurschap van dit moeilijke vraagstuk op zich neemt en zo de ondernemer ondersteunt. Zo kan u vertrouwen op een goede en stabiele telecom- en ICT-infrastructuur, zonder dat u hiervoor veel zelf moet regelen.

Één aanspreekpunt

Door de ervaring in de telecom en ICT ziet TwenteConnect vaak dat het bij klanten misgaat als er problemen optreden. De klant heeft bijvoorbeeld geen e-mail meer, maar volgens de internetprovider werkt alles prima en verwijst naar de systeembeheerder. Die wijst vervolgens weer naar de leverancier van de e-mail, die de klant weer terug stuurt naar de internetprovider.

TwenteConnect wil dit probleem oplossen. Door boven de individuele leveranciers te opereren als centraal aanspreekpunt gaat TwenteConnect op zoek naar de oorzaak van het probleem en lost deze, samen met de leveranciers, op. Één telefoontje is voor u daarom voldoende om uw problemen op te lossen.

Uw vertrouwde partners blijven betrokken

Als totaalleverancier kan TwenteConnect passende producten en diensten leveren bij vele telecom en ICT vraagstukken. Maar wij begrijpen ook dat u een goede relatie heeft opgebouwd met uw huidige systeembeheerder, internetprovider of telecom-leverancier.
Daarom bent u niet verplicht om alle producten en diensten van ons af te nemen als wij het regisseurschap op ons nemen. U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw bestaande producten en partners.