Hosted Exchange

exchange.pngMet Hosted Exchange is het mogelijk om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van een Exchange server, zonder dat u hiervoor zelf een complete omgeving hoeft in te richten. Door een vast, laag bedrag per maand wordt Exchange bereikbaar voor iedere ondernemer!

Uw e-mail en agenda overal en altijd binnen handbereik

Met Hosted Exchange kunt u al uw gegevens uit Outlook, zoals uw e-mail, agenda en contacten, synchroniseren tussen uw apparaten. Zo heeft u uw agenda altijd binnen handbereik op uw pc, laptop, smartphone én tablet. En heeft u uw apparaten niet bij de hand? Dan kunt u overal ter wereld inloggen op onze webomgeving.

Wist u dat Exchange op bijna alle apparaten wordt ondersteunt? Dus ook uw ipad, iphone of android-tablet kunt u koppelen aan uw Exchange-account.

Eenvoudig agenda's delen met uw collega's

Hosted Exchange heeft de mogelijkheid om laagdrempelig uw agenda, contacten en taken te delen met uw collega's. Met deze functionaliteit is het voor collega's mogelijk om elkaars agenda in te zien of afspraken in te plannen in uw agenda.

Veilig uw data online opslaan en backuppen

Voor veel bedrijven is hun e-mail en agenda een kostbaar bezit. Wanneer u gebruik maakt van Hosted Exchange worden alle gegevens uit Outlook-omgeving veilig bij ons opgeslagen in de cloud.