Online backup

Voorkom dataverlies met online back-up

Tegenwoordig zijn de bestanden op uw computers een van de meest kostbare bezittingen van uw bedrijf. Want wat als uw administratie weg is doordat uw pc crasht? Of als uw klantbestand weg is doordat uw collega deze per ongeluk heeft verwijderd?

Daarom is het maken van backups essentieel voor uw bedrijf geworden. Veel bedrijven kiezen dan voor een centrale opslag op een externe harde schijf, server of NAS in het bedrijfspand. Maar wat als er brand uitbreekt of als er wordt ingebroken en uw PC én backup worden gestolen?

Cloud backup biedt hiervoor de oplossing. Door uw belangrijkste bestanden, naast uw backup naar het centrale opslag-medium in uw bedrag, ook naar de cloud te sturen zijn uw bestanden altijd veilig opgeslagen.

Data wordt versleutelt met een door u verzonnen wachtwoord. Alleen u kunt dus de data ontsleutelen.

Betrouwbaar, veilig en altijd beschikbaar

Bij TwenteConnect weten we dat uw data kostbaar en vertrouwelijk is. Daarom is onze online backup ingericht op stabiliteit en veiligheid. Daarom zijn alle onderdelen van ons backup-platform minimaal dubbel uitgevoerd.
Daarnaast is uw backup bij ons in veilige handen. Door onze veiligheids technieken kunnen wij garanderen dat uw data 100% privé is. Daarnaast wordt alle data versleutelt met een door u verzonnen wachtwoord, waardoor alleen u de data kunt ontsleutelen. Zelfs wij kunnen uw data niet achterhalen.