HIPPER

HIPPER maakt het mogelijk de functies van uw telefooncentrale op een intuïtieve manier te bedienen. Zo heeft u optimale controle over uw bereikbaarheid, overal: op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg. Met HIPPER kunt u een binnenkomende oproep opnemen. Ook kan een gesprek doorverbonden worden. Ook zijn de contactpersonen en de belhistorie (gebelde, gemiste en ontvangen gesprekken) aanwezig. Vanuit de belhistorie kan eenvoudig een gesprek opgezet worden.

hipper_screenshots.jpg

HIP Mobility

HIPPER biedt tevens de controle over een aantal mobiliteitsmogelijkheden, zodat u via één enkel nummer te allen tijde bereikbaar kunt zijn, wanneer gewenst!

Anywhere

Als u onderweg bent of regelmatig wisselt van werkplek, koppelt u met Anywhere uw mobiele telefoon aan uw vaste nummer. Wordt u vervolgens gebeld op uw vaste toestel, dan rinkelt uw mobiel ook mee. U bent daardoor altijd direct in staat om uw gesprek ook onderweg aan te nemen, zonder dat de beller hoeft te wachten tot uw gesprek wordt doorgeschakelt.

Komt u net terug op kantoor, of moet u tijdens het gesprek weg? Met *11 kunt u het gesprek verplaatsen naar uw vaste toestel of de mobiel. U hoeft uw klanten dan dus niet terug te bellen als u van toestel wilt wisselen.

Kantoor op afstand

Werkt u een dag vanuit huis; gebruik dan de optie Kantoor op afstand. Vanaf dat moment zal uitsluitend uw thuistelefoon of mobiel rinkelen, omdat die nu onderdeel is van uw zakelijke telefooncentrale. Met HIPPER kunt u Kantoor op afstand eenvoudig instellen.

Wilt u klanten bellen vanaf thuis of uw (privé)mobiel? Gebruik dan de HIPPER app om de klant te bellen. De telefooncentrale belt dan eerst uw eigen toestel en vervolgens het nummer van de klant. Hierdoor ziet de klant uw zakelijke nummer in beeld en de kosten van het telefoongesprek komen volledig voor rekening van uw bedrijf.