KPN ÉÉN

KPN ÉÉN is de oplossing van KPN op het gebied van totaalcommunicatie waar internet, vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd.

Altijd en overal bereikbaar zijn is tegenwoordig essentieel voor bedrijven. Met de komst van flexwerken en thuiswerken zijn de werkplekken van uw medewerkers geen vaste bureau's meer, maar is het een combinatie geworden van werken op kantoor, thuis en onderweg.
Maar hoe zit het dan met de telefonie? Die moet net zo flexibel worden als uw personeel. Hierdoor ontstaat bij veel bedrijven de behoefte aan een flexibele telefonie-centrale waarbij vast en mobiel één geheel worden, en een mobiele internetverbinding soms net zo belangrijk is als uw vaste verbinding.

kpneen_banner.jpg

Flexibel werken met flexibele contracten

U wilt snel kunnen reageren op de markt. Daarom wilt u snel kunnen groeien of juist krimpen. Met KPN ÉÉN wordt uw telefonie net zo flexibel als uw bedrijf. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen zonder jarenlange contracten. KPN ÉÉN biedt die flexibiliteit en de zekerheid dat u alleen betaalt voor wat u nodig hebt.

Eenvoud in pakketten

Bij KPN ÉÉN heeft u de keuze uit 5 profielen voor de vaste- en mobiele telefonie. Met heldere namen, als kantoor en onderweg, weet u precies waar u voor betaalt. Daarnaast belt u vanaf uw vaste en/of mobiele telefoon – afhankelijk van het gekozen gebruikersprofiel -onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Dat maakt het beheren van uw telecom eenvoudig.