Vast-mobiel integratie (VAMO)

Met Vast-Mobiel integratie (afgekort VAMO) integreert u uw mobiele toestel met de telefooncentrale. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. U bent voor uw relaties vast en mobiel op één enkel (vast) telefoonnummer bereikbaar en u belt via één (vast) nummer uit.

Uw mobiel volledig onderdeel van de telefooncentrale

 

Door mobiele toestel te koppelen aan de telefooncentrale via VAMO wordt ook het mobiele toestel volledig onderdeel van de telefooncentrale. Hierdoor is het voor collega's bijvoorbeeld mogelijk om te zien of u ingesprek bent op één van uw toestellen (vast en/of mobiel). Daarnaast bent u bereikbaar op het interne, verkorte kiesnummer. Uw collega's hoeven dus niet meer uw 06-nummer te bellen om u te bereiken. Andersom geldt hetzelfde; u kunt vanaf nu uw collega's rechtstreeks bellen op het verkorte nummer. Hierdoor hoeft u dus bijvoorbeeld niet meer elke keer het hoofdnummer te bellen en de receptie te vragen om u door te verbinden.

VAMO ondersteunt elke type mobiel toestel dus ook als u geen smartphone heeft kunt gebruik maken van VAMO. Want er is geen app nodig om met het vaste zakelijke nummer te bellen.

U heeft maar één omgeving

Wanneer u gebruik maakt van VAMO wordt het voor u ook makkelijker. Want u heeft nu bijvoorbeeld maar één voicemail. U hoeft dus niet elke keer uw zakelijke en mobiele voicemail af te luisteren. En wordt u gebeld op het vaste nummer? Dan gaat uw mobiel vanzelf ook over.

Belt u zelf naar een relatie? Dan kunt u eenvoudig via de HIPPER app kiezen met welk nummer u wilt uitbellen. Belt u met het hoofdnummer van de centrale, uw vaste nummer of uw mobiele nummer uit?